Home

НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
септември
септември
септември
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ноември
  • Обука-ДО

  • Обука-Едукација ДО и ЕО

  • ЕО-дводневна обука

  • Испит-ДО

  • Поправен испит-ДО

  • Испит-Едукација ДО и ЕО

  • Поправен-Едукација ДО и ЕО

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ ОД ЕСЈН

0

Објавени огласи во претходниот ден

0

Спроведени аукции во претходниот ден

0

Вредност на аукции во претходниот ден

0

Тековни е-постапки

ИСТОРИЈА НА БЈН

Телефонски број:

+389 2 3255 689

Работно време
за корисничка поддршка:
секој работен ден
од 10:00 до 11:00 часот и од 13:00 до 15:00 часот.

Адреса:
Палата „23 Октомври“
ул. Даме Груев бр.12 2-кат